dimecres, 25 de juny del 2014

Viatgem...


S'ha acabat l'escola i aquesta és la setmana de reunions amb les tutores i els tutors, i l'entrega de notes!!, si us prepareu per a un viatge, penseu en endur-vos alguns llibres, i per als que encara no sortiu de viatge però voleu fer un tomb pel món, o altres mons imaginaris..., us recomanem la Guia de lectura "Corremón" , editada ja fa uns anys pel Consell Català del Llibre per a Infants i Joves.

Segur que trobeu alguna proposta interessant.

diumenge, 22 de juny del 2014

L'autor del Diari del Greg visita Barcelona





El passat divendres, en Jeff Kinney, l'autor de "El diari del Greg" va visitar Barcelona, i alguns alumnes de 4t, 5è i 6è de primària i d'altres de 1r d'ESO van assistir a la presentació.

La presentació va ser molt amena, l'autor ens va mostrar, de forma molt divertida, l'evolució de la seva trajectòria de dibuixant de tires còmiques que el va dur a ser autor de llibres infantils, i també el procés de creació d'un llibre.

Ah! i ens va avançar algunes de les novetats del proper llibre (Hard Luck) que sortirà a l'octubre.

En la invitació es comentava que si algun dels assistents portava un dibuix, participarien en un concurs. Al final de la presentació, l'autor del llibre, en va triar 5, i un dels escollits va ser un alumne del Claret, l'Eric Metcalf !!.

Tothom va marxar amb els llibres d'en Greg que havien dut signats i altres records d'en Greg.

Quina trobada més divertida!!!